MODALITATI DE PLATA

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.printcolor.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de SC HELVETICA SOLUTIONS, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv pe suport de hartie prin tiparire, prin adaugarea facturii in coletul livrat.

Pentru o corecta completare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Cont sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile SC HELVETICA SOLUTIONS SRL si nici nu vor fi stocate de catre de SC HELVETICA SOLUTIONS SRL sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

In situatia platilor online sau prin ordin de plata, livrarea se va efectua in termen de 3 zile lucratoare de la creditarea contului SC HELVETICA SOLUTIONS SRL cu suma reprezentand comenzile respective, in cazul produselor aflate pe stoc si intr-un termen agreat cu Cumparatorul pentru produsele disponibile la comanda.

Costurile de livrare vor fi suportate de catre SC HELVETICA SOLUTIONS SRL pentru comenzi mai mari sau egale cu 790 lei definitive/acceptate si livrate.

Setari cookie-uri