Intampinati dificultati la instalarea, sau utilizarea unui echipament achizitionat de la Printcolor.ro?

Suntem la dispozitia dvs. cu consultanta specializata astfel incat sa puteti utiliza la capacitate maxima echipamentul achizitionat.

Va putem ajuta sa instalati noul echipament - specialistii nostri va vor acorda suport tehnic telefonic sau prin email pentru echipamentul achizitionat. Ajutam la identificarea situatiei sesizate urmata de ghidarea utilizatorului inspre rezolvarea interactiva a acesteia. Putem identifica rapid cauza problemelor multumita cunostintelor vaste legate de echipamente.

Rezolvam situatiile dificile prin conectarea pe calculatoarele dvs. de la distanta, ca si cum specialistii nostri s-ar afla langa dvs. putand observa in timp real, pe propriul display cum se poate rezolva situatia sesizata.

Cititi manualul si instructiunile de instalare ale accesoriilor si consumabilelor, si apoi instalati doar software-ul sosit impreuna cu echipamentul sau de pe site-ul oficial al producatorului. Va rugam sa nu instalati drivere generice sau software contrafacut.

Conectati echipamentele la surse de curent impamantate corect, si nu folosi improvizatii atunci cand vine vorba despre alimentarea cu curent electric. Aceasta poate conduce la defectarea instantanee a echipamentelor.

Configurarea echipamentelor conform nevoilor dvs. de utilizare  precum si deplasarea specialistilor nostri la sediul dumneavoastra in scopul rezolvarii sesizarii se poate realiza contra cost, pe baza unui SLA (Service Level Agreement), intr-un termen stabilit de comun acord in functie de tipul sesizarii.